Mas Blauet bestaat uit twee appartementen, Kingfisher en Martin Pescador. Beide appartementen zijn geschikt voor maximaal vijf personen. Zij liggen aan het huis, maar hebben een eigen opgang en voorzieningen. Appartement Kingfisher ligt aan de zwembadzijde van het huis en heeft een leuke galerij als buitenruimte. Appartement Martin Pescador ligt aan de achterzijde van het huis en heeft vanaf het terras een mooi uitzicht over de bergen. Beide appartementen hebben één slaapkamer en in de woonkamer een slaapbank. In een aparte kamer met een deur die op slot kan is de badkamer en bij appartement Martin Pescador is ook de keuken in een aparte kamer. Handdoeken en bedlinnen zijn te huur, maar u kunt ook uw eigen linnen meenemen.

De mobile home IJsvogel, voor vier personen, staat op een omheind stuk grond van 700 m2 verderop in de tuin. Doordat deze mobile home los ligt van het huis is het zeer geschikt voor kinderen en honden. Er zijn twee slaapkamers, een woonkamer, een keuken en een badkamer met douche. In het laag- en tussenseizoen is het mogelijk om de accommodaties minder dan een week te huren, maar wel met een minimum van twee nachten.


Vanaf

€340,-*

Apt. Kingfisher


Dit appartement ligt aan de zwembadzijde van het huis. Privé galerij  met tuintafel en stoelen. Binnen vindt u een woonkamer met een driezitsbank en een tweepersoons bedbank. Ook zult u een ruim eetgedeelte vinden. De keuken bevat een gasfornuis, koelkast en voldoende kastruimte. In het appartement is een ruime slaapkamer voor drie personen te vinden met ruim voldoende kastruimte.

De badkamer bevat een wastafel, toilet en een bad.  • Maximum personen: 5
  • Oppervlakte: 44 m²
  • Bedden: 1 tweepersoons, 1 eenpersoons, 1 tweerpersoons bedbank

Voorzieningen:

WiFi, Handdoeken, Radio/CD speler

Vanaf

€340,-*

Apt. Martin Pescador


Dit appartement ligt aan de achterzijde van het huis. Aan het appartement zit een groot terras met tuintafel en stoelen met uitkijk op de bergen. Binnen vindt u een ruime woonkamer met een bank en een tweepersoons slaapbank, stoelen en een eetkamergedeelte. In de slaapkamer bevindt zich een tweepersoons bed. Aparte keuken met gasfornuis, koelkast en kastruimte. Ook bevind zich in het appartement een toilet, wastafel en ruime douche.

  • Maximum personen: 5
  • Oppervlakte: 45 m²
  • Bedden: 1 tweepersoons, 1 tweepersoons bedbank. Mogelijkheid tot extra eenpersoons bed.

Voorzieningen:

WiFi, Handdoeken, Radio/CD speler

Vanaf

€240,-*

Stacaravan IJsvogel


De stacaravan is 150m van het huis gesitueerd. De ideale locatie voor families met huisdieren of kleine kinderen. De stacaravan is ruim en koel binnen. De badkamer heeft een wastafel, toilet en douche. Er zijn twee slaapkamers: een met een dubbel bed en de ander met twee, iets smallere, bedden. De keuken heeft een koelkast, gasfornuis met oven en voldoende opslagruimte. De woonkamer heeft banken rond een verplaatsbare tafel en verscheidene kasten.

De 700 m² grote tuin bevat meubilair en een overdekt gebied onder de bomen. Voor de zonaanbidders voldoende zon, voor de schaduwliefhebbers voldoende schaduw.  • Maximum personen: 4
  • Oppervlakte: 36 m²
  • Bedden: 1 tweepersoons, 2 eenpersoons

Voorzieningen:

Radio/CD speler, Handdoeken

Overige prijzen:


Prijzen zijn inclusief elektriciteit en gas vebruik. Bed- en keukenlinnen zijn ook bij de prijs inbegrepen.

Badhanddoeken kunnen worden gehuurd voor €5,- per week per persoon.

Schoonmaken kosten bedragen €50,-, te voldoen bij aankomst.

Huisdieren zijn welkom, we vragen €35,- per verblijf, dit is inclusief de mogelijkheid tot gebruik van onze kennel.

De borg bedraagt €150,-, onafhankelijk van de accommodatie, te voldoen bij aankomst.

Een kinderbed en stoel kunnen worden gehuurd voor respectievelijk €3,50 en €2,50 per nacht.


* prijzen verschillen per seizoen, getoonde prijs is geldig in het laagseizoen.

Call us now for information

      (+34) 977 26 50 18

      (+34) 680 16 00 51

Also present at

© All Rights Reserved

   Mas Blauet - 2017